Coronamaatregelen deSchets

4 juli 2020

Hoi Schetsers!

Hartstikke bedankt voor de enorme lieve mailtjes, brieven, appjes en telefoontjes.
Dankzij jullie steun en meedenken kunnen we volgend seizoen door met deSchets!

Er gaan zoals je kon verwachten wel wat dingen veranderen door Corona. Heel eenvoudig zoals geniale ideeen zijn:
De tafels en de papierkast in het midden en maar liefst 13 schildersezels met 1.80 m tussen en staruimte rondom. Ruim genoeg om onze bestaande groepen te behouden, dus geen wisselschema’s of zoiets. Mocht het toch te druk blijken: dan vragen we jullie in toerbeurt eens in de vijf weken een keer over te slaan. Wijzelf zien dat niet gebeuren. Als iedereen zich aan de anderhalve meter afstand houdt.

Ons geliefde koffiezetapparaat en theekoker staan op een bok in het midden en iedereen wordt gevraagd zijn of haar eigen kopje/mok mee te brengen. Bij de deuren staat handzeep/gel en we zien er nauwlettend op toe dat met binnenkomen en gaan ook anderhalve meter afstand blijft.

In September willen we graag weer starten. De precieze datum weten we nog niet afhankelijk of er met de start van het nieuwe schooljaar van het onderwijs iets anders is i.v.m. verandering van roosters e.d. Het versturen van een Schetskalender laat dus nog even op zich wachten maar zo gauw er meer bekend is kun je die weer verwachten.

Na 11 jaar moeten we ons cursusbedrag gaan verhogen. Dat is op zich niet zo vreemd daar we altijd een enorme bodemprijs zijn blijven hanteren. Toch ook nu juist om onszelf een grotere buffer te geven mochten we opnieuw problemen krijgen met een radicale stoplegging van deSchets. We willen jullie dan het liefst natuurlijk onmiddellijk je cursusgeld teruggeven. De 370,- wordt nu 420,- p.p voor 30x.

We gaan uiteraard van het positieve uit. Maar om alles overzichtelijk te maken willen we de betaling van het cursusgeld het liefst in twee delen ontvangen.
Dus twee keer 210 euro (is 15x) Mocht er i.v.m. corona iets veranderen dan is het voor jullie altijd mogelijk na een halfjaar opnieuw te beslissen of je door gaat.

We willen jullie vragen met deze kennis ons nu ter bevestiging te laten weten of we je kunnen verwachten in september. Doe dat dan door deze mail te beantwoorden voor 1 Juni.

Wij hebben jullie en deSchets enorm gemist!
Lieve groeten Jolanda en Geert